api ungun

api unggun

Foto api ungun yang diambil ketika acara reuni di Pengalengan.

Request : kapan agenda berikutnya?

About these ads

3 Responses to “api ungun”


  1. 1 UUM SURYAMAN SURYAMIHARJA April 9, 2008 at 3:54 am

    Bismillaahirrahmaanirrahiim
    Assalaamu alaikum warahmatullaahi wabarakaatuhu
    Subhaanallah wal hamdulillaah walaa ilaaha illallaah wallaahu akbar. Walaa haula walaa quwwata illaa billaahil aliyyil adziam.

    Akang-Akang SKL & Teteh-Teteh (NB)
    Wilujeng tepang, sim kuring nyanggakeun salam silaturrahim, mugia sadayana aya dina kasinugrahan lahir batin. Kenging bagja salalawasna dina jalan Takwa ka Allah SWT.

    OAIO….2X
    Api ungun berkobar…
    Kalau pagi sudahlah malam.
    Tenang di hati datang
    Waktu berapi ungun tiba
    Saat bersuka ria
    Kita duduk berlingkar-lingkaran
    Tak ada mula akhirnya
    Lingkaran persaudaraan…
    Mari kita eratkan!

    Dumadak asa ngora deui, barang bray mukakeun lawang wordpress SKLNB bari muka gambar ruhayna seuneu anu burahay beureum semu koneng. Ras inget ka jaman harita taun 1981-1984 sok siduru ngadurukan gigireun tihang ring basket di tukangeun wangunan SMA Hiji di jalan Rumah Sakit nomer 28 puseur dayeuh Tasikmalaya. Di dinay aya ruang leutik, eusina barang peperenikan Ambalan anu jarang kacabak kajaba mun rek pelantikan.

    Nereptepna seuneu, mere geter kana ati, yen hirup teh geuning estu butuh ku panasna seuneu. Nepi ka kiwari….!

    Aeh hilap, punten teu acan balaka ka baraya saha ari diri kuring.
    Minangka wasta pun UUM SURYAMAN SURYAMIHARJA, lahir di ambalan SKL angkatan 8 anu nyangking pancen JURU ADAT disarengan ku wakil Juragan MOHAMMAD KUSNA. Pradanana Den Mas IMAM PRASAJA diwakilan ku Cep HERI WIHERIN. Kerani mah Ayi MAMAN RESMAN sareng Jang GAMAL HENDRAWIJAYA. (Punten bilih lepat nataan)

    Sim kuring, alhamdulillah ulubiung cinutrung hareupeun API UNGGUN teh teu bosen dugi ka wanci kiwari. Ku pedah resep meureun, ngagugulung durukan dina wadah kepanduan, nya alhamdulillah di tempat nyawah kuli nafkah masih dipeto jadi Pembina Pramuka TELKOM nepi ka taun 2004. Ayeuna mah pacabakan teh ngurus Budaya Perusahaan di dua perusahaan telekomunikasi (TELKOM & TELKOMSEL).

    Tetela bekel ti SKL tek kacida bisa diandelkeunana. Baheula ngurus ADAT Ambalan, nya ayeuna ngurus ADAT Perusahaan anu moyan disebut Corporate Culture tea.
    Lian ti eta, dina sela-sela waktu pakanci sok masih keneh resep siduru bari ngasuh aki-aki, nini-nini (parawan jeung randa oge aya) tapi lain aprak-aprakan HIKING siga ngabina kurcaci, tapi ieu mah estuning milu mijah dina bidang Pembinaan jeung Bimbingan Ibadah Haji di Kelompok Bimbingan Ibadah Haji (KBIH) MAKKAH MARKAZIAH jalan Supratman 64 Bandung. Kitu oge keur jamaah Umrohna di PT. MAKKAH MARKAZIAH AS SAIDAH Tours & Travel.

    Malah cikeneh tas nganteur jamaah ti Bandara Sukarno Hatta nu rek miang Umroh ka Tanah Suci.

    Ehm, aya ku nikmat silaturahim hareupeun seuneu…..!!!

    SKLNB, hampura, ari aya ondangan halal bil halah dina lebaran tara kungsi kaanjangan, da bongan geuning acarana sok tibeurang…..sigana mun meunang beja acarana tipeuting bari siduru mah, asana lah-lahan hayang nungkulan…
    Insya Allah…!
    Cag ah…! Hanca…!

    Wassalam
    UUM SURYAMAN SURYAMIHARJA
    SO Corporate Culture Development PT.TELKOM
    Advisor VP HRM PT. TELKOMSEL
    Gedung Wisma Mulia Lt.17
    Jl.Gatot Subroto 42
    Jakarta

    Flexi 021 33070077
    HP 085284960077

  2. 2 Noor Rakhmat Danumiharja June 9, 2008 at 3:14 pm

    Waalikumsalam wr. wbr.
    Nepangkeun akang yi…! (tong protes di sebut ayi nya…da bongan ayi lebet SKL na tukangeun akang).
    Meh siga ngaran karuhun urang teh.
    ayi mah turunan surya, akang mah turunan danu.
    Akang angkatan nu munggaran di SKL, bareng jeung kang Eddy Sambas, Agus Sundhana, Toto Soegiharto jeung saparakanca.
    Sapamadegan jeung akang ari soal resep keneh kana gedur seuneu pandu mah, ngan akang mah kiwari geus pangsiun ngasuh langsung pramuka mah, taun 87 pamungkas jadi pamong saka wanabakti.
    kiwari pun akang mancen gawe di manggala wanabakti, teu pati jauh meureun ti tempat ayi nya..?
    Tilu taun kapengker mah alumni SKL_NB teh sok sering tepang, boh nu di batawi boh nu di bandung, ngan kaayeunakeun rehe deui, duka kunaha tah..
    sakitu wae heula nya yi…
    Wassalam…

  3. 3 Ridwan Hanri June 16, 2008 at 7:25 pm

    mudah-mudahan ku aya na web ieu tiasa janten tempat kumpul sareng sosonoan deui..
    Upami aya saran, ide, amanat atanapi nu sanesna mangga langsung wae ngirim email ka duaenam@gmail.com

    hatur nuhun


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: